Snippet

Nu cred ca ar mai avea rost sa mai spun cat de "awesome" suna piesa, doar sa precizez ca e cel mai autentic mix pe care l-am auzit. Nu ma crezi, asculta si tu !






Here i stand all by myself, with no droogs, no one, just I and my dirthy toughts. No limits to fly too, no boundries not to imagine, everithin sweet, violent and obscene. Nothing more sweet then the sounds of Ludvic Van, oh, lovely sound indeed, my friend!













Tocmai mi-am dat seama ca iubesc blogurile care au cate un widget de muzica pus pe autoplay, de ce, e simplu, pentru ca am 100 de W in camera si pentru ca boxele erau la volum destul de ridicat si pentru ca e ora 2:11. Tocmai ma intreba vecinu' daca mai e loc la mine la chef, zicea ca mai are el ceva amici pe care vroia sa ii mai cheme daca tot dau chef, unu parca il chema Piedone si celalalt Popescu M.

Am si o poza cu ei, tocmai cand se pregateau sa se suie in masina lor "smenara" !

Dadeam o ocheada pe FB si am observat la George Colang(Offshore) un clip de al baietiilor de la Orbital, care brusc mi-a adus aminte de piesa Halcyon On and On; nu numai ca este o piesa foarte relaxanta dar are si niste imagini de la "Discovery's Planet Earth", fapt care mi-a atins o coarda sensibila si care o sa ma faca sa merg pe jos timp de cateva luni sau pe bicicleta si pe deasupra sa am grija cu consumul curentul electric si al resurselor naturale, motivul...il vedeti mai jos !

Vreau sa ma cufund in uitarea eterna a cunoasterii paradisiace
Si sa gust din samburele de adevar din indaratul minciunii
Si sa-ti accept gogonata-ti minciuna
ca adevar suprem !




Lust Lust,Lust - Sylvia Chid (© 2006)



He lusts for her
Her apple breasts
Beneath her vest
Taste the best

Lust, Lust, Lust
Three women on the go
Yet happiness does not flow
It is only
Lust, Lust, Lust

Her apple breasts
Beneath her vest
Taste the best

The natural flow of wetness

He hopes to taste once more
Maybe its vanilla flavor
Will be one better than before

Lust, Lust, Lust
Lost in focus
Lost in defense
Can’t do his job
Till he scores once more
Now humble, no longer hardcore
Only suffering from lust hangover

Her apple breast
Beneath her vest
Has just put him to the test
The sweet fluid of sex
Displaying something complex
Lust, Lust, Lust

Save him
He is an emotional wreck
For he still lusts after his Ex!

Am sa incep acest post prin a spune ca nu, repet NU vreau sa fac o recenzie la acest film (9 Songs) !

Defapt vroiam sa scriu cum am terminat eu de vizionat filmul si cum mi-am dat eu seama ca practic n-am mai vazut un film bun de un car de ani.
Ideea in sine e urmatoarea, nu e un film ca oricare altul si emotiile pe care le transmite sunt multe peste cele pe care ti le tansmite un film "standard" si pe deaspra "it's kinky as hell" !


Merci D ca mi l-ai recomandat !


Ma lovit mai devreme un gand, unul excentric chiar. M-a gandeam in sinea mea cum ar fi daca de maine mi-as vinde tot, as dona tot si as pleca in padure, fara sa ma mai retina nimic "lumesc". Sa fiu doar eu si cu mine si atat. sa nu mai imi trebuiasca haine si papuci, parfumuri fine si lame de ras, ceasuri si bratari, ochelarii, carduri si cartele si in special gandirea rationala. 

Ma gandeam in sinea mea ce fain ar fi, sa nu mai imi trebuiasca femeie langa mine ( sa o aud cum se plange de io stiu ce tampenie* fetelor, iertati-ma dar am momente in care sunt misogin, acesta e unul din ele) si rude, adica la ce ta ajuta, ca si asa in ziua de azi trebuie sa reusesti sa fi pe pu*a ta propriile puteri, altfel te papa rechinii ! 



Ma mai ganeam la ce dracului im trebuie mie scoala, invat sa ce?; sa scriu, sa citesc si sa port o converstaie decenta cu ceilalti oameni, a da era sa uit si mai si invat sa numar si mai aflu si unde e situat varful CiOmu sau in ce an s-a infintat io stiu ce mare adunare...; sau ONG-uri de studenti, ca parca mi-as dori eu sa cunosc lume de afara sau sa fac proiecte, mda. Si cel mai mult la ce imi mai trebuie internet, adica sunt o multime de oameni care nici nu au nevoie de internet si asa mai departe.

Si dupaia mi-am dat seama ca ar trebui sa mor ca sa evadez cu adevarat si ca e mult mai bine asa cum sunt toate si ca imi place sa trag tare, orice ar fi !

Becouse DSC00001.jpg sometime is funny, sometime's not.

T-1 day until the God damn "stupid americans" holyday will gracefully surprise us with it's melodramatic couple seeing horibilities.
For the love of God, I mean the guys/girls who are so fancy and they show up in that day are more hypocrites than docto...Hypocrates himself. 
And thet gay little smuck called Cupid(on), nowadays seems to be lost in some specialised hospital, who knows.
Well the strange thing is that when I see the letter "V" I don't think of Valentine but of Guy Fawkes.

P.S.> Cupid, if I see you tomorrow you will end up like this.

Nu spun nici un cuvant si nu aberez cu nici o teorie...clipu spune si arata tot !

He,he, ai fost naspa, am fost si eu...
Mi-ai dat unwatch la blog iar eu la schimb ti-am dat unfriend pe FBsi te-am scos din lista de mess.....MUHUHAHA(evil laugh), ce gest matur din partea mea, mda, mda...



Cu dedicatie pentru tine ( daca ma mai urmaresti, nu de alta da sa te simti !)

Te-am ravazut, ...candva... era o zi calda, cu raze de lumina care treceau tiptil printre frunze, eram in parc si beam un vin rosu, eram doar noi si nimic mai mult, eram fericiti, tu erai cu altul, eu eram dupa altele...



Delision - Pieces Of Us by Delision

Fug nebun tarziu in noapte, fug...ca sa nu inebunesc deabinelea, alerg printr-o multime de lume si tot ce primesc sunt niste coate care ma lovesc cu ura, masinile ma claxoneaza si ma feresc din fata lor, ma uit in jur e plin de palmieri, e noapte si cerul e instelat, e cat se poaet de frumos, pacat ce eu sunt negru de mahnire.

Alerg pe strazi, intr-un ritm alert, vad in umbrele strazilor, oameni inarmati gata de furtisaguri, ma feresc, nu ma uit in jur si merg mai departe, e din ce in ce mai racoare iar eu port doar un tricou, o pereche de pantaloni scurti si sandale, e vara, dar e tarziu in noapte.

Cineva ma fugareste, alerg mai vivace, nu stiu ce vrea de la mine dar nici nu ma opresc ca sa il confrunt, alerg tot mai tare, mai tare  pana imi pierde urma, ajung  pe o terasa, e ceva lume pe ea asa ca stau si eu sa sorb o cafea scurta, plec mai departe...

E tarziu, e noapte si ajung in fata unei caterale, macar aici as putea gasi un adapost , dar pana si aceasta are usile inchise ! E tarziu...


Spero brevi estis, volo insanus ero vobis Karma ultimus judex !


Ma doare capul si incep sa aud tot felu de sunete in jurul meu si sa vad umbre miscatoare care imi creeaza stari de frica si ma inchid in camera si ma pun in pat si iau o patura pe mine si stau ghemuit...
Zvacnesc, urlu, dau jos patura, ma imbrac, ma incalt, ies afara in starda, lumea se uita urat la mine, parca e speriata, nu m-am aranjat, nu m-am pieptanat, nici fata nu mi-am spalat-o, sunt murdar, mizer, sunt gol, sunt la mine in camera si patura ma inconjoara.


Stau ghemuit, inchid ochii si adorm, ma trezesc intr-o gara, trenurile fug nebune in jur, nu se opresc, mi-e frica sa traversez sa nu fiu lovit , asa ca merg prin subsol, cersetorii ma ating si trag de mine, fug de ei, mi-e frica de ei , sunt murdari, eu sunt curat, mi-e frica sa nu ma imbolnaveasca asa ca ii evit cat de tare pot, ajung pe peron si trenul pe care trebuie sa il iau nu mai vine, in jur e miscare...adorm pe banca si ma trezesc in compartiment, e un vagon normal, inauntru mai e o doamna trecuta prin viata , e pe bancheta din fata mea, se uita la mine si imi zambeste "Se pare ce avem drum comun!" imi spuse, vroiam sa ii raspund la loc dar buzele imi erau cusute!...Intra nasul; "Biletele catre Nebunia dumneavoastra va rog !", bag mana in buzunar si scot afara o hartie, e trecut pe ea un numar de telefon :076...... si o inimioara desenata ! Lesin...si...ma trezesc in fata calcuatorului, ma uit in jur si totul e normal, bag mana in buzunar si gasesc un bilet, e scris pe el 076...... si o inimioara desenata !






Dear America, 
You produced Miley Cyrus. Bieber is your punishment. 
Sincerely, Canada 

 Dear Yahoo, 
I've never heard anyone say, "I don't know, let's Yahoo! it..." just saying... 

Sincerely, Google 



 Dear Twilight fans, 
Please realize that because vampires are dead and have no blood pumping through them, they can never get an erection. 

Enjoy fantasizing about that. 

Sincerely, Logic 


Dear Icebergs, 
Sorry to hear about the global warming. Karma's a bitch. 
Sincerely, The Titanic 

Dear J.K. Rowling, 
Your books are entirely unrealistic. I mean, a ginger kid with two friends? 
Sincerely, Anonymous 

Dear Boyfriend, 
I can make your girlfriend scream louder than you can. 
Sincerely, Spiders 

Dear Voldemort , 
So they screwed up your nose too? 
Sincerely, Michael Jackson 

Dear 2010, 
So I hear the best rapper is white and the president is black? WTF happened?! 
Sincerely, 1985 

Dear Justin Bieber , 
Ariel would really love her voice back. 
Sincerely, King Triton  

Dear Rose, 
There was definitely room on that raft for the both of us. 
Sincerely, Jack 

Dear Windshield Wipers, 
Can't touch this. 
Sincerely, That Little Triangle 

Dear Taylor Swift, 
If it is of any interest to you, Romeo and Juliet both kill themselves in the end. 
Sincerely, Shakespeare 

Dear Soccer Fans, 
B B B B B B Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z 
Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z! 
Sincerely, Vuvuzelas 


Dear Saturn, 
I liked it, so I put a ring on it. 
Sincerely, God 

Dear Rubik's Cube, 
Done! 
Sincerely, Colorblind 

Dear Santa, 
Please tell me how you managed to stop at three Ho's. 
Sincerely, Tiger Woods 

Dear Boys Wearing Skinny Jeans, 
I. Can't. Breathe. 
Sincerely, Your Balls 

Dear Martin Luther King Jr., 
I have a dream within a dream within a dream within another dream... What now? 
Sincerely, Leonardo DiCaprio 

Dear Sleeping Beauty, 
I had to join the army, dress up like a man, defeat the hun army and totally save China for my man. 
All you had to do was wake up. 
Sincerely, Mulan 

Dear Romeo, 
My death isn't the only thing I've been faking... 
Sincerely, Juliet 

Dear Fox News, 
So far, no news about foxes. 
Sincerely, Unimpressed 

Dear Sex Educators, 
Abstinence is only 99.99% effective. 
Sincerely, The Virgin Mary 

Dear Toaster, 
Just gonna stand there and watch me burn? 
Sincerely, Toast 

Dear Edward,    
I really hope that one day, I can find my way into your heart. 
Sincerely, a stake 

Dear Prince Charming, 
You've got some explaining to do!    
Sincerely, Cinderella, Snow White, Rapunzel, and Sleeping Beauty 
















VIA


Te-am vazut,
inima mi-a sta in loc,
n-am crezut ca va fi asa de...bine,
dar totusi asa de ostil,
am revazut prieteni vechi dar
si prieteni noi,
am avut ocazia sa schimb o vorba,
dar cuvintele mi-au fost zgarcite.

Par balai, san dezgolit...mic
 si arogant, copase
 vulgare si aprinse,
 de dor nebun si arzator,,. 
ochi verzi ,
 m-ai inebunit, ma faci
 sa ard de pasiune,
 sa te ating tardiv, lasciv
 sa te mangai pe spate
 si in pantecele tale sa pier !

De ceva vreme incoace, zbor...
E ceva ce se manifesta in interior si imi da pulsatii de andrenalina si endorfina, ma face fericit in adevaratul sens si ma duce in culmea exta(s)zului.
E placerea suprema pentru orice hedonist, e placerea greu de exprimat in cuvinte...

Last Walk Around Mirror Lake - Boom Bip (Boards of Canada Remix) from FroschYankee on Vimeo.

Si mi-am dat seama cat de mici suntem noi, oamenii...

Se pare ca nu e o dimineata "normala"...







E tarziu, asa de tarziu incat nu stiu daca sa ma mai culc sau nu...

Vreau o cafea, pe terasa mea favorita, intro zi de primavara spre vara, nici prea calda dar nici prea friguroasa, perfecta in asa fel incat sa-mi pot lua camasa si pantalonii de in, vreau sa bata un vant care sa imi mangaie fata prin adierea lui usoara, acolo pe terasa vreau aceleasi scaune metalice pe care am mai stat de atatea ori si masa aia mica din colt. Vreau sa stau sub umbrela ca sa nu imi bata soarele in cap si vreau sa vi si tu sa ma acompaniezi, eu sa-mi aprind o tigara langa cafea si sa o pipez din sipca, iar dupa ce trag primul fum in plaman si suflu greoi sa stam de vorba si sa-mi spui cat de frumos sunt in lumina difuza si ca ochii mei albastri verzui sclipesc cu nonsalanta si ca imaginea lor te captiveaza, iar eu sa-ti trec mana prin par, sa o cobor mangaindu-ti obrazul, gatul sanii,abdomenul si intrun final coapsele si tu, tu sa te apropii si sa te joci cu fata mea, cu parul meu, cu urechiile, sa le musti, sa le sugi si sa le mangai tardiv cu limba in asa fel incat sa ma faci sa-mi doresc sa opresc timpul in loc.


Si daca stau bine sa ma gandesc, pentru toate astea e nevoie de platit un singur pret, cel al unei cafele !




Instead of wastead gifts around
Instead of losing all we have
Instead of dreaming of a man you'll never have
You'd better breathe with me and feel...

Instead of planning and debating
Instead of shaping my own dreams
Instead of dreaming of a son you'll never have
You'd better breathe with me and feel...

You can buy me with a coffee
I'm so cheap...

Instead of letting distance talk
Instead of losing all we have
Instead of dreaming of a man I'll never be
You'd better breathe with me and feel...

Instead of juding day and night
Instead of wasted time on both sides
Instead of guessing what the hell went wrong with me
You'd better breathe with me and feel...

You can buy me wïth a coffee
I'm so cheap...

Sunt momente in viata noastra in care pur si simplu nu mai intelegem ceea ce e in jurul nostru si atunci, incet, cedam, dam drumu' nebuniei si nu ne mai aducem aminte nimic din ce ar trebui sa ne tina in picioare .
Sunt moment pe care o minte slaba nu le mai intelege si se afunda intr-un abis al dispaerarii si al chinului, nu un abis al emotiei placute care te face sa fi cu adevarat uman,  adica sa simti, sa iubesti, sa traieti, atunci, cand si ingerii plang.