Snippet

Buna ziua stimati cititori, nu stiu exact daca va place politica; sper sa nu va ofensez prin ce am sa scriu mai jos; Daca in schimb va place cu atat mai bine. Tin mortis sa mentionez ca desi in viata politica sunt de centru stanga, de dragul acestei postari am sa fiu neutru din punct de vedere politic, am sa ma raportez la oamenii care trec prin situatii grele si pe care nu ii intereseaza, ba dimpotriva ii doare in curot de USL, de PDL si de alte partide satelit, partidulete, sau excremente aparute recent.

Ma uitam zilelel astea la ultimul trend in trale magariilor si rahaturilor care se mai intampla de dragul campanie erect/orale, la jocurile de culise si la umflarea in pene a paunilor codati politic, fiecare care are codita mai mare si mai colorata. Am inteles o singura treaba, noi oamenii de rand ne luam o m..., dintotdeauna a fost asa, ca doar tre' sa mance si burtile lor(a politicienilor) ceva si noi muritori de rand le asiguram festinul copios.

 Doua chestii esentiale mi-au atras atentia, mai exact sodomizarea lui Bombonel de catre portocalii/verzi/albi care a condus la stratagema de sah aplicata de USL-isti si mai exact castigarea posturilor la CD si SR de catre USL ca sa il dea jos pe ala de l-au confundat copii la BAC cu Lucian si ca Tulceanul cu ochii albastrii sa ajunga la conducerea tarii pe functie interimara dupa ce s-au asigurat sa pice "chioru", dar oricum si-au bagat picioarele in ea de treaba fiindca au regizezat filme cu S. Nicolaescu care e depasit; Iar a doua este marsavia facuta de capitanul de vas tocmai trecut in rezerva care s-a manjit luand un tanc in brate in loc sa-l carpeasca dupa cum eram obisnuiti, ca mai apoi sa isi inscrie Partidul pe care il carmuieste din umbra la un soi dubios de Olympiade(mna asta imi cam da niste batai de cap, voua nu), doar principiul cinic spune: "prosteste-i pe prosti ca sa ai de pe cine profita".

 Sunt curios cum se va degenera situatia in continuare, avand in vedere ca oile oamenii ies in strada sa se laude fiecare cu cine tine, de parca ar ajuta la ceva acest "vulgar display of power", da nu-i bai ca asa mai fac si eu un studiu de caz pe instinctul de turma; Iar daca nu ma insel se intampla si in afara granitei nostra aceasta marsavie, deci e ceva la nivel masiv, asa ca singura solutie ar fi sa ne procuram vaselina... ca vai de curu nostru !