Snippet

Nebunie temporara


Ma doare capul si incep sa aud tot felu de sunete in jurul meu si sa vad umbre miscatoare care imi creeaza stari de frica si ma inchid in camera si ma pun in pat si iau o patura pe mine si stau ghemuit...
Zvacnesc, urlu, dau jos patura, ma imbrac, ma incalt, ies afara in starda, lumea se uita urat la mine, parca e speriata, nu m-am aranjat, nu m-am pieptanat, nici fata nu mi-am spalat-o, sunt murdar, mizer, sunt gol, sunt la mine in camera si patura ma inconjoara.


Stau ghemuit, inchid ochii si adorm, ma trezesc intr-o gara, trenurile fug nebune in jur, nu se opresc, mi-e frica sa traversez sa nu fiu lovit , asa ca merg prin subsol, cersetorii ma ating si trag de mine, fug de ei, mi-e frica de ei , sunt murdari, eu sunt curat, mi-e frica sa nu ma imbolnaveasca asa ca ii evit cat de tare pot, ajung pe peron si trenul pe care trebuie sa il iau nu mai vine, in jur e miscare...adorm pe banca si ma trezesc in compartiment, e un vagon normal, inauntru mai e o doamna trecuta prin viata , e pe bancheta din fata mea, se uita la mine si imi zambeste "Se pare ce avem drum comun!" imi spuse, vroiam sa ii raspund la loc dar buzele imi erau cusute!...Intra nasul; "Biletele catre Nebunia dumneavoastra va rog !", bag mana in buzunar si scot afara o hartie, e trecut pe ea un numar de telefon :076...... si o inimioara desenata ! Lesin...si...ma trezesc in fata calcuatorului, ma uit in jur si totul e normal, bag mana in buzunar si gasesc un bilet, e scris pe el 076...... si o inimioara desenata !




2 comments: