Snippet

Homo oblivione

In fiecare zi murim, tot mai mult, pe masura ce ne incredem in tot ce e in jur, in momentele in care evitam sa gandim pentru noi si acceptma ce ne e dat de catre variile motive mesichine care isi urmeaza interesele aidoma motivelor.
Conceptul de umanitate a devenit paradoxal iar paradigam care pana odinioara definea ceva demn, etic si moral a ajuns in ziua de azi sa fie contestata.
Suntem oameni doar datorita aparentei, doar fizic, moral suntem doar niste gaini crescute in incubatoare si la gramada, gata de a fi taiate si aduse ca hrana unor fomisti care guverneaza interesele stomacurilor lor.
Omul, umanul ce e de fapt, ce era mai bine zis, oare cum era inainte ca lumea sa cumpere wiesanna dupa ce vizualiza programul de stiri de pe un post de televiziune al carei conducere e avida dupa putere, inainte ca adolescentele precoce sa se fardeze si sa se arnajeze aidoma duduielor in disgratie care fac trotuarul si culmea ca adolescentele le imita si comportamentul, inainte ca siturile de socializare sa reprezinte viata sociala a individului.
Nu o sa muirm fiindca vine sfarsitul lumi descris de mayasi si de aliniera planetelor sau de cei 4 calareti ai apocalipsei sau de io stiu ce meteorit...fiindca suntem deja acolo, suntem morti spiritual, iar cei care mai rezista incet incet sunt spalati pe creier.
Vreau sa vad oameni cu initiativa, care stiu ce vor si care lupta indarjit pentru asta, insi care nu se dau la o parte din calea lor, vreau sa vad oameni umani cu simt etic si moral, m-am saturat de fiintele indiferente si arogante care ma inconjoara !
Vreau sa vad o noua revolutie !

Leave a Reply