Snippet

Romanu' tot roman ramane

Azi... pardon ieri 09 aprilie m-am perindat si eu pe la Filarmonica Banatul din Timisoara ca sa onorez cu prezenta, fiind un concert de caritate organizat de Lions Club Timisoara si LEO Club Timisoara pentru strangerea de fonduri necesare refacerii salii de concerte a Colegiului National de Arta Ion Vidu Timisoara.

Pe scena Filarmonicii au urcat pe rand: Horia Crisovan, Mircea Baniciu & Vladi Cnejevici si Dan Helciug & Spitalul de Urgenta, prezentator fiind nimeni altul decat Virgil Iantu, iar show-ul oferit fiind unul incendiar si inedit.

Pretul biletelor initial a pornit de la 100 de lei, apoi a mai scazut la 50, cu 50 l-am cumparat eu, ca mai apoi sa fie 25 de lei si intrun final in ziua spectacolului sa fie vandut cu 10, ei uite ca aici a fost buba si uite asa am auzit eu pe la intrare ca au fost cativa romani romanasi' condusi de romanescul impuls, care nu s-au mai gandit ca banii pe care i-au dat(donat) sustin o cauza nobila si chiar au cerut rambursarea acestora.
Mi s-a rupt inima, dar ce sa-i faci, doar se stie ca nu poti invata trucuri noi cainele batran...sau poti ?!?!3 comments:

 1. depinde de rasa cainelui. Daca este made in Romania...slabe sanse :D

  ReplyDelete
 2. Şi poate ei s-au dus pentru concert!:))
  La asta nu te-ai gândit.
  Oamenii-s egoişti.

  ReplyDelete
 3. @ Lillee

  Cat or fi ele de slabe trebuie incercat...trebuie!( am zis:)) )

  @ Bianca Dobrescu

  Oricum, defatpt romanii is egoisti, dar stau si am intreb cati din romani sunt oameni ?

  ReplyDelete