Snippet

Daca iti pui prea multe intrebari inseaman ca incepi sa iti folosesti creierul cu adevarat sau inseaman ca ai cam luat-o pe ulei?

Să mai inţelegi femeile… Îşi găuresc corpul să-şi bage cercei peste tot,
îşi fac tatuaje, operaţii estetice, nasc, fac cezariene, işi fac lipo, işi micşoreaza stomacul,
îşi scot coastele, îşi leagă trompele, îşi operează sânii, îşi bagă silicon prin toate părţile,
se epilează cu penseta si cu ceară fierbinte, îşi scot sprâncenele, îşi perforează urechile
şi când le propui un sex anal spun că le doare. keep the good work !

Via YM

In fiecare zi murim, tot mai mult, pe masura ce ne incredem in tot ce e in jur, in momentele in care evitam sa gandim pentru noi si acceptma ce ne e dat de catre variile motive mesichine care isi urmeaza interesele aidoma motivelor.
Conceptul de umanitate a devenit paradoxal iar paradigam care pana odinioara definea ceva demn, etic si moral a ajuns in ziua de azi sa fie contestata.
Suntem oameni doar datorita aparentei, doar fizic, moral suntem doar niste gaini crescute in incubatoare si la gramada, gata de a fi taiate si aduse ca hrana unor fomisti care guverneaza interesele stomacurilor lor.
Omul, umanul ce e de fapt, ce era mai bine zis, oare cum era inainte ca lumea sa cumpere wiesanna dupa ce vizualiza programul de stiri de pe un post de televiziune al carei conducere e avida dupa putere, inainte ca adolescentele precoce sa se fardeze si sa se arnajeze aidoma duduielor in disgratie care fac trotuarul si culmea ca adolescentele le imita si comportamentul, inainte ca siturile de socializare sa reprezinte viata sociala a individului.
Nu o sa muirm fiindca vine sfarsitul lumi descris de mayasi si de aliniera planetelor sau de cei 4 calareti ai apocalipsei sau de io stiu ce meteorit...fiindca suntem deja acolo, suntem morti spiritual, iar cei care mai rezista incet incet sunt spalati pe creier.
Vreau sa vad oameni cu initiativa, care stiu ce vor si care lupta indarjit pentru asta, insi care nu se dau la o parte din calea lor, vreau sa vad oameni umani cu simt etic si moral, m-am saturat de fiintele indiferente si arogante care ma inconjoara !
Vreau sa vad o noua revolutie !

Asa cum sta el singur  in fata biroului cu privirea in monitor, se gandea la ce a fost in trecutul intunecat si ce ar putea schimba pentru viitorul incert.
Nimic din ce facuse nu avea sa anunte inclinarea sa spre intuneric si gestul sau necugetat, era poate prea tulburat, sau poate stransese in el tot ce era mai rau si nu mai stia cum sa se goleasca de incarcatura, sa se elibereze; se uita din nou in jurul lui, veioza ii lumina coltul camerei in care is petrecea cea mai mare parte a timpului, avea in jurul sau toate nimicurile stranse pe parcurs, toate lucrurile inutile, dar fiecare chicineata ii aduce aminte de ceva, fiecare obiect cat de mic avea o incarcatura emotionala mare. Ii aduceau aminte de ea, inainte se se stinga, inante sa o rapuna teribila boala care ii macinase inima, transformand-o intr-o bucata de carne fara sentimente. 
Poate daca ar fi fost mai putenica ar fi rezistat; ...dorinta ei cea mai mare era sa intre la conservator, dar nu a reusit si tot raul l-a strans in ea; chipul angelic cu timpul se transforma intro fata fara sentimente; atingerile tandre se transforamu in zgarieturi, iar cuvintele-i dulci deveneau vorbe de ocara; iar nu dupa mult timp carnea ei arzatoare a inghetat. Am gasit-o fara suflare peste iubirea ei de-o viata, pianul, isi taiase venele iar sangele se scursese peste clape trasnformand albul lor linistitor intrun rosu violent si macabru.
Iar acum ma aflu aici in fata biroului cu privirea in monitor si mor incet, putin cate putin;
Si asa cum sta el singur, sertarul il deschise si mana insfaca pistolul primit cadou, ii trase piedica, il incarca, il dusese la tampla si isi scosese portofelul pentru a mai privi pentru o ultima data fotografia Clarei.
Ultimele sale cuvinte au fost " Te iubesc", dar foarte mute pentru a putea fi auzite, iar in timp ce pistolul se descarca ea incepu sa cante !

(o_O) (O_O) (@_@) (#_#) (*_*) (*.*) (^_^) (^.^)

Tricil - The Emancipation from BURNING HEAD on Vimeo.

Un post de 8 martie, cel putin de ultima ora din ziua asta, in care doresc sa spun cat de mult uresc ziua de azi, nu are legatura cu faptul ca e ziua femeii sau poate are ?!?!

Oricum sa revin la subiect, imi plac femeile si le iubesc, dar azi de exemplu, dupa ce am fost obosit de seara trecuta fiind baiat model si invatacel pentru sesiuna de restante si stiind ca azi am zi libera, am dorit sa dorm si eu mai mult, chit ca m-am culcat la 8 dimineata...bun, ce se intampla: dupa ce atipesc, uite ca ma suna mama, exact la jumatate de ora dupa ce adormisem, ce imi spune?; imi aminteste sa le spun surorii si bunicii la multi ani de ziua lor(8 martie), ii urez si ei, inchide, nervos bag capul in perna si adorm la loc, dupa o ora ma suna soramea...ii urez la multi ani, imi aduce si ea aminte sa nu uit sa ii urez bunici si mamei la multi ani de ziua lor, inchide, adorm la loc, trece cam o ora ma suna bunicu sa ma intrebe daca nu am examen azi, ii spun ca nu si ii spun sa ii transmita la multi ani bunicii, ma bag inapoi in pat in speranta ca pot dormi in liniste...trece o ora si ceva si ma suna o pritena sa imi spuna ca are probleme in viata ei conjugala si ca s-ar putea sa se desparta de jumatatea ei si ca sa ii dau sfatiuri si consolare , etc; 
Somnul meu a fost...n-a fost !
Prin cele de mai sus doresc a multumii din inima femeilor care m-au lasat sa dorm de ziua lor ca un prunc dupa alaptare.

Curiozitate:
Sunt curios cate fete sunt trezite de telefoane de la baietii pe care ii cunossc, in ziua de 9 martie; si presupun ca fiecare fata cunoaste multi baieti, ca sa fie intrebate daca le ofera o bere in ziua respectiva ?!?!?!



...e ceva care ma bate la cap de ceva timp incoace, schimbarile de temperament le stiam ca fiind pe termen scurt, acum se pare ca sunt pe termen lung, preferabil in bine sa fie dar  problema e ca nu am mai experimentat asa ceva pana acum asa ca...se pare ca va fi intens.
Schimbari se cer pe parcursul evolutie, facand referire la ceva mic precum fiinta umana sau chiar major, adica la societatiile de oameni, schimbarile fac parte din evolutie, daca nu ar fi acestea, viata nu ar mai fi interesanta.

"Lived the withpact" !



































Cand te simti aiurea si te doare capu, nu lua o aspirina/advil...just dance!
Cand te simti singur si vrei sa pui mana pe telefon, nu o fa...just dance!
Cand te da seful afara de la servici si vrei sa-ti pui streangul, nu o fa ...just dance!
Cand statul iti fura si ultima farama de demnitate si vrei sa te arunci de la balcon, nu o fa...just dance!
Cand te lasa prietena/prietenul pentu altcineva si vrei sa ii casapesti pe amndoi folosind "a machete", nu o fa...just dance!

Cand vrei sa dansezi si ai si unde,nu o fa...just watch this clips ! :P