Snippet

Curatenia de primavara...

...sau despre cum mi-am murdarit pantalonii mei de pijama de culoare "baby blue".

Dupa cum bine stiti saptamanile acestea in intervale de zile bine definite s-au organizat centre de colectare a deseurilor, "bunurilor" nefolositoare, gunoiului etc, asa ca subsemnatul s-a apucat si el sa isi goleasca boxa ca de vro' 20 de ani n-a mai calcat picior de om cilly-vizat pe acolo si ghici ce gaseste acolo, surprize surprize, numai nimicuri si o bicicleta pegas fara sit(z) si multe jucarii de cand Ioan-Alexandru Babău era tanar, scaune, lemnaraie, saltele si dune pana chiar si o chiuveta.

Noroc cu un om cumsecade din vecini care m-a ajutat sa car din treburi, mare parte le-a luat pentru dumnealui, dar aia e cu totul alta poveste, ca altfel nu terminam nici pana maine, planul acum pentru boxa e urmatorul: adus canapea confortabila, masuta si pick-up, iar ca semn de recunostinta am sa atarn pe perete steagul cu PCR pe care l-am gasit printre toate obiectele puse alandala.


3 comments:

  1. Super ideea ta. Un mic refugiu :) Si eu imi doresc asa ceva. Nu-ti iei si o narghilea? :D

    ReplyDelete
  2. Sa stii, Lillee ca mi-ai dat o idee super interesanta si aplicabila legat de narghilea, dar mi-e ca o sa se cam bata cap in cap cu steguletul de pe perete, eu mai degraba ma gandeam la trabucuri(Cubaneze).

    ReplyDelete
  3. Merg si alea ( cu toate ca nu le-am incercat. o singura data am incercat sa trag un fum...si nee...nu mi-a placut ). In schimb cu narghileaua chiar ma impac. :)

    ReplyDelete